Uppdatering från senaste veckorna

Allmänt / Permalink / 0
Ja det gick ju lite väl lång tid nu kanske mellan inl'ggen, men får försvara mig med att gårdslivet inte alltid är livet på en pinne ;-) Det har varit lite mycket så detta har helt enkelt fått vänta :-)
Men nu så kommer det lite uppdatering gällande Cerina och tävlingar i alla fall.
 
I början på juli åkte vi till Färgelanda för start i en MSVA och en PSG. Damen har varit lite ¨på hugget¨ senaste tiden och ser lite osynliga spöken här och där, så också i Färgelanda :-) Men när väl startsignal hade gått så höll hon sig på mattan och vi red igenom utan någon direkt miss. Två domare höll oss kring 69-70 % och den tredje låg lite lägre. Det resulterade i alla fall i årets första vinst så det kändes väldigt kul. 
Sen var det direkt på med start i PSG, även här skötte hon sig fint och var väldigt spänstig och energisk, lyssnade också perfekt. Cerina går generellt alltid bäst i andra klassen för dagen, då har hon hunnit titta av sig i första klassen och kan bara fokusera på sin uppgift i den andra. PSG passar henne också lite bättre, ju mer det händer i programmet hela tiden desto bättre, då hinner damen inte fundera ut om det kanske gömmer sig ett spöke i hörnet ;-) Tyvärr var vi bara 3 startande och där blev jag 2:a i klassen, så ingen placering, men väldigt nöjd med procenten, 68,8%.
 
Efter detta blev det lite lugnt nån dag sen for vi iväg och tränade för Johan. Det har inte duggat så tätt med träningarna direkt denna säsong då det inte alltid är lätt att komma iväg med tanke på plutten. Johan brukar även komma ut till mig om vi är några stycken, men nu när det är tävlingssäsong så har det varit lite tunt med folk.
Hur som så var Johan väldigt nöjd med oss och tyckte det var en betydlig skillnad sedan föregående träning, kul! Då är man inte helt ute och cyklar när man sitter och trimmar själv :-)
å
Sen var det tävlingarna i Hagfors som var på tur. Valde att även där starta en MSVA och Georges på samma dag. MSVA gick bra, men tappade lite rytm ibland, inga direkta missar. Vi var tyvärr bara två så ingen blev placerad. 
I PSG flöt allt perfekt fram till 3:orna då visade vi upp den högre skolan och böt både i varje och vartannat istället, hahaha! Aja bara å kasta över axeln :-). Vi placerade i oss iaf där viblev 3:a!
 
Idag drar vi mot Falun! Alltid lika roligt att ¨åka hem¨ och tävla. Det blir även första gången för plutten till Dalarna. Där blir det MSVA och PSG  samt debut i Intermediaire I. så håll tummen!
 
 
   
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Till top