Strömsholm - Lag-SM

Allmänt / Permalink / 0
Sen vi kom hem har det varit fullt upp på gården så har inte riktigt hunnit med att uppdatera här. Så här kommer en liten rapport från helgens tävlingar.
 
Vi anlände på torsdag em jag och Vidarr, där mötte vi upp mina föräldrar som var mina barnvakter/grooms ;-) 
På fredag em skulle vi göra vår del i laget. Helena red på fm och Camilla skulle avsluta det hela på lördagen. Red Cerina på fre fm, laddad som en bomb, men lugnade sig lite efter en stunds trimmande. 
När det väl var dags var hon lite tittig på framridningen, men det gav sig ändå ganska snabbt. Hon kändes väldigt fin och jag fick en bra känsla. Sen....när det var vår tur att gå in.....hmmm ja, hästen får spel! Reser sig och kastar sig, vill absolut inte gå ner till kortsidan. Tittade på både dommarkurer och blommor... ja jag hann tänka många tankar på den korta tid man har innan startsignal. Men jag lyckas iaf få henne att gå förbi både dommare och blommor innan starsignal. Däremot var damen spänd som en fiolsträng och när hon blir så spänd så går benen som trummpinnar och allt blir alldeles för hastigt. Som grädden på moset kommer då också spänningsmissarna....så nej vi presterade inte på topp haha! Var ärligt väldigt besviken efter jag kom ut, dels då det var helt fel tävling att balla ur samt att det var så himla länge sedan hon betedde sig så. Men efter lite snack hit och dit med mamma och pappa, lite svordommar och lite pussar på mulen igen så repade jag på mig igen :) Det har ju gått ofattbart bra för oss i princip hela tiden så det måste ju även gå sämre ibland :-)
Vi åkte ju lite på vinst och förlust med tanke på att hon enbart varit riden i drygt två månader, varav första månaden så var det enbart igångsättning och den andra månaden mer trimmning. 1 träning för Johan hann vi med, så med tanke på det så får jag inte vara för hård på oss :-) Hon stod iaf inte på bakbenen i själva programmet, hehe.
 
gossebarnet var som en ängel hela helgen iaf :-) Känner mig väldigt tacksam att det ändå funkar att vara småbarnsmamma och tävla samtidigt <3
 
Fantastiskt roligt var det också att få tävla på Strömsholm underbara vidder.
 
 
 
 
Till top