Nytt sponsorsamarbete

Allmänt, Sponsorer, Träning / Permalink / 0
 
 
Jag har inlett ett nytt sponsorsamarbete :-D
Denna gången med Kentauren Hästmassage, som ska se till så att Cerina håller sig mjuk och smidig i kroppen. Superkul!
 
Anna Svensson är det som driver Kentauren Hästmassage. Anna är diplomerad hästmassör, och har vidareutbildning i ryggens rörelsemönster och problematik samt behandling med hjälp av Strain and counterstrain behandling, en osteopatisk behandlingsform som effektivt släpper på muskelspänningar.
Anna har även utbildat sig inom sadelutprovning är utbildad yogainstruktör samt läst anatomi, fysiologi och träningslära vid Stockholms Universitet.
 
Nu läser Anna nu en treårig utbildning till Idrottscoach vid Karlstads universitet där målet är att arbeta som mental coach inom ridsporten.
 
Kentauren Hästmassage erbjuder både förebyggande, behandlande och rehabiliterande hästmassage. Utöver detta kan även behandlingar med Biolight erbjudas.
Kentauren Hästmassage annordnar även ryttarträningar där man i grupp utför övningar insipirerade av yoga, pilates- och coreträningar.
 
Jättebra och inspirerande med ett helhetstänk, där fokus ligger på att ryttarens liksidighet är minst lika viktigt som hästens liksidighet. Detta för att få ett så bra samspel som möjligt!
Det är alltså inte bara Cerina som kommer få sig en omgång utan även jag själv vad gäller träningsövningar för ökad bålstabilitet samt icke att förglömma den mentala träningen! Mentalt ofokus har ju en väldgt stor inverkan på prestationen och är något man som ryttare borde jobba mycket med!
Är du själv fokuserad och lugn samt mentalt förberedd på din uppgift så har du gett hästen goda förutsättningar för att lyckas bra inne på tävlingsbanan!
 
Gå gärna in på Annas hemsida www.kentauren.nu för att läsa mer om vad hon erbjuder. 
Passa även på att gilla hennes sida, Kentauren Hästmassage, på Facebook för att få de senaste uppdateringarna!
 
Till top