Tävlingsdebuten avklarad

Allmänt, Tävling / Permalink / 0
Nu är det gjort! Alltid lika skönt att "bli av med" säsongsdebuten ;-) Är jättenöjd med Cerina dessa två dagar. Hon har haft en längre vila än normalt med tanke på min graviditet. Hon blev igångsatt för två månader sedan och tränad i ca en månad innan tävlingsdebut. Vi hann bara med en träning för Johan, så med det facit i hand kan jag inte vara mer än kalasnöjd med min fina lilla körhäst ;-)
 
Torsdagen startade vi en MSVA:1, där vi skrapade ihop drygt 66%. Hon sköttte sig kalas på banan med endast några pilotmissar och blev snuvade på tredjeplatsen. Framridningen däremot var hon som en bomb och tittig som attans, kanske var det lite glädjeskutt också över att få komma utanför gården igen :D
Dagen började däremot med att vår bil inte startade!!! What?? Den är bara 1 år gammal och startar inte!!!??? Skulle precis lasta och skiten startar inte. Paniken uppstod, men fick svärfar att rycka in med sin bil...bara tredje gången som bilf*n är inne på verkstad för samma fel!! Aja det löste sig ju och vi hann fram i tid.
Det var även första tävling som skruttungen var med. Hur snäll som helst, sov igenom hela tävlingen :-) Underbart att ha han med på tävling :-D
 
På fredgen så startade vi en nationell Prix S:t Geroges. Tufft startfält då flera stora namn inom dressyrvärlden var med! Blåste även storm! Jösses! Blåsväder är väl inte vårt favoritväder då Cerina är så rackarns uppmärksam på allt som händer omkring henne, så blev en del spänningsmissar när något fladdrade eller skrammlade, men man måste ju även träna  påatt tävla dessa gånger :) Resultatet blev dryga 66% igen och kan inte vara annat än nöjd! När hon slappnade av och koncentrerade sig var hon super! Underbara häst!
 
                      

 
 
   
 
Till top